ΤΟ POLYGLOT ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1997

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τον κόσμο σας μέσω της πιο σημαντικής εφεύρεσης στην ιστορία της ανθρωπότητας:

 

Τη Γλώσσα.

Οι δεκάδες χιλιάδες πελάτες μας αποτελούν απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς μας. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Παραδίδουμε επαγγελματικές μεταφράσεις υψηλής ποιότητας, σε όλους τους πιθανούς γλωσσικούς συνδυασμούς.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με έμπειρους επαγγελματίες για να είμαστε σίγουροι πως παραδίδουμε τα μέγιστα στις υπηρεσίες μας.

Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας πάντα υπόψη την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παρέχουμε επαγγελματικές μεταφράσεις για εταιρείες και οργανισμούς όλων των τύπων, σε όλους τους τομείς από όλον τον κόσμο, από το 1997.

ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

ΓΛΩΣΣΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Δείτε τις Υπηρεσίες μας

Μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη κατάλογο και περιγραφή των υπηρεσιών μας με μια ειδική σελίδα που παραθέτει τις περισσότερες από αυτές. Εδώ θα μπορέσετε να δείτε την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ξεκινήστε εδώ

Στείλτε μας ένα αίτημα έργου μέσω μιας γρήγορης, ασφαλούς φόρμας! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαφορετικά, στείλτε μας τα αρχεία του έργου. Χρησιμοποιήστε τον κρυπτογραφημένο διακομιστή μας χωρίς όρια μεγέθους συνημμένων.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχουμε συνάψει αρκετές δυνατές σχέσεις με τους παγκόσμιας εμβέλειας συνεργάτες μας από το 1997.

Είστε Πιστοποιημένος Μεταφραστής;

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέους συνεργάτες και διευρύνουμε τη βάση δεδομένων των μεταφραστών μας. Μη διστάσετε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με την παρακάτω φόρμα.