Ελληνικά - Greek  English - Αγγλικά Deutsch TÜV HELLAS  
 
Κεντρική ΣελίδαΓλώσσες που μεταφράζουμεΚοστολόγηση μεταφράσεωνΠώς δουλεύουμεΕμπειρία & ΜεθοδολογίαΕπικοινωνία
 
Ο ταχύτερος και πιο άνετος τρόπος επίλυσης των μεταφραστικών σας αναγκών.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες μεταφραστές που μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα, με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο τους.
To Polyglot προσφέρει τις καλύτερες τιμές για ποιοτικά άριστες μεταφράσεις.
To Polyglot συνεργάζεται μόνον με εξειδικευμένους και επαγγελματίες μεταφραστές ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του μεταφραστικού έργου, σύμφωνα με τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές.
Από το 1997, το Polyglot παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης προς ιδιώτες, εταιρίες και φορείς σε διάφορους τομείς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το Κέντρο Διερμηνείας & Μετάφρασης Polyglot ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας. Με δυνατότητα μετάφρασης σε 36 γλώσσες, το γραφείο μας αποτελεί τον ταχύτερο και πιο άνετο τρόπο ανταπόκρισης στις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Το Polyglot, θεωρώντας ότι η μετάφραση είναι ένας βασικός συντελεστής επικοινωνίας, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες οργανισμών, επιχειρήσεων και ιδιωτών που αναζητούν άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες μετάφρασης.

Πεποίθηση του Polyglot είναι πως μόνο όταν μία μετάφραση ανατίθεται σε επαγγελματίες διπλωματούχους μεταφραστές μπορεί να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα που απαιτεί η ελληνική και διεθνής αγορά.

H μετάφραση στο Polyglot καλύπτει τον Ευρωπαϊκό Κοινοτικό, τεχνικό, νομικό, ιατρικό, επιχειρηματικό και επιστημονικό τομέα και εκπονείται από διπλωματούχους μεταφραστές που δουλεύουν προς τη μητρική τους γλώσσα, στους γνωστικούς και γλωσσικούς τομείς ειδίκευσής τους.