Μετάφραση Εγγράφου

Από μία μικρή παράγραφο έως ολόκληρους τόμους βιβλίων, μπορούμε να παραδώσουμε οτιδήποτε ζητάτε. Αποστείλετε το κείμενο. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Μετάφραση Δημοσίου Εγγράφου

Ένα πιστοποιητικό γέννησης, ένα δίπλωμα αυτοκινήτου ή ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί μετάφραση, μπορούμε να το αναλάβουμε. Αυτό κάνουμε από το 1997.

Μετάφραση Νομικού Εγγράφου

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να αναλάβει οποιοδήποτε απαιτούμενο νομικής μετάφρασης. Εξάλλου είμαστε πιστοποιημένοι με ISO ώστε να μπορείτε να μείνετε ήσυχοι.

Μετάφραση Ιατρικού Εγγράφου

Ειδικευμένα ιατρικά έγγραφα που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πρέπει να τα εμπιστεύεστε μόνο σε εδραιωμένες και εμπεριστατωμένες εταιρείες. Σαν εμάς.

Μετάφραση Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα σας είναι η σημαντικότερη παρουσία στον ψηφιακό κόσμο που ζούμε σήμερα. Προστατέψτε το για το μέλλον μεταφράζοντάς το στην γλώσσα που μιλούν οι πελάτες σας. Έτσι θα είναι πιο προσβάσιμο και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τοπική Προσαρμογή Εφαρμογών

Η εφαρμογή (App) σας εγκρίθηκε και είναι έτοιμη για μεταφόρτωση; Κατασκευάζετε την δική σας; Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα μεγάλο στούντιο παραγωγής και χρειάζεστε μεταφράσεις. Όποιοι και να είστε, η εφαρμογή σας πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Κάντε την μεταφράζοντάς την στην γλώσσα των πελατών σας. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Δακτυλογράφηση Κειμένου

Οποιοδήποτε αρχείο η έγγραφο που περιέχει κείμενο, υπάρχει δυνατότητα να αναπαραχθεί. Έχουμε δακτυλογραφήσει από μικρές εικόνες έως και ολόκληρα συγγράμματα γραμμένα στο χέρι. Ο κύριος λόγος να κάνει κάποιος αυτό είναι για την διατήρηση του ίδιου του κειμένου για ιστορικούς ή συναισθηματικούς λόγους. Μην το παραλείψετε.

Μεταγραφή Μπράιγ

Με υπερηφάνεια προσφέρουμε την μεταγραφή οποιουδήποτε εγγράφου σε έγγραφα Μπράιγ στα αγγλικά και τα ελληνικά. Περισσότεροι από 36 εκατομμύρια άνθρωποι είναι τυφλοί και περισσότεροι από 217 εκατομμύρια έχουν μέτρια έως σοβαρή εξασθένιση όρασης. Με την ολοκλήρωση του έργου, εκτυπώνουμε το τελικό κείμενο σε όσα αντίγραφα χρειάζεστε.

Μετάφραση Τουριστικού Τομέα

Έχετε σχεδιάσει τα πάντα ως την τελευταία λεπτομέρεια και είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τους επισκέπτες σας. Γιατί να μην κάνετε την εμπειρία τους πιο διασκεδαστική έχοντας τα κείμενά σας μεταφρασμένα σε μία γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν; Είτε είναι ένα μενού εστιατορίου, φυλλάδιο ξενοδοχείου, κατάλογος κοκτέιλ ή οτιδήποτε σχετιζόμενο με τον τουρισμό, μπορούμε να τα αναλάβουμε όλα.

Μετάφραση για Εγχειρίδιο Χρήσης

If you want your customers to always read the manual, you should make it available in their language. In a worldwide expanding market, a professionally translated manual is essential for the safety of the product user.

Επικύρωση Εγγράφων και Γνήσια Αντίγραφα

Χάρη στο ολοένα και διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών μας παρέχουμε επίσημες/επικυρωμένες/ πιστοποιημένες μεταφράσεις, από δικηγόρους, ορκωτούς μεταφραστές και αποφοίτους μεταφραστές του Ιονίου πανεπιστημίου από και προς όλες τις γλώσσες. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να χορηγούμε γνήσια αντίγραφα εγγράφων επικυρωμένα από δικηγόρο. Ενημερώστε μας εγκαίρως αν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία όταν κάνετε το αίτημά σας.

Μετάφραση Επιχειρηματικού Εγγράφου

Ας κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα. Είτε χρειάζεστε μετάφραση μίας παρουσίασης, μίας αίτησης ή οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού συμβολαίου, επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Υπηρεσίες Μεταγραφής

Είτε είναι ηχογράφηση είτε βίντεο, από οποιαδήποτε πηγή, μπορούμε να παρέχουμε μία λεπτομερή επαγγελματική μεταγραφή συναμά μεταφράζοντας σε οποιαδήποτε γλώσσα απαιτείται. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το αρχείο σε μία ανεκτή ποιότητα.

Υπηρεσίες Υποτιτλισμού

From a home video to video streaming giants and movie studios, our team can service everyone. It's beautiful to hear the dialogue as intended, while you also learn the language.

Φωνητικές Υπηρεσίες

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ηθοποιούς φωνής παγκοσμίως για ένα ξεκάθαρο, μεστό αποτέλεσμα. Η εσωτερική μας ομάδα παράλληλα με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες θα μεταφράσει και θα φέρει σε πέρας οτιδήποτε ζητήσετε.

Υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης

Φωνητική σύνθεση, γραφή υποβοηθούμενη από Τ.Ν. και οτιδήποτε περιλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία. Με ενθουσιασμό θα εξερευνήσουμε το μέλλον μαζί σας. Εξειδικευμένα αιτήματα ευπρόσδεκτα!