ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λειτουργούμε σε συμμόρφωση με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 17100:2015. Όλες οι μεταφράσεις που γίνονται από την Polyglot Translations πραγματοποιούνται προσεκτικά από έμπειρους μεταφραστές και αναθεωρούνται πριν από την παράδοση. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ποιότητα της μετάφρασής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο μεταφραστής θα σας δώσει οποιεσδήποτε εξηγήσεις μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με τυχόν χρησιμοποιούμενους όρους και θα προβεί σε διορθώσεις εάν είναι απαραίτητο.

Η ελάχιστη προθεσμία είναι 24 ώρες. Παρ' όλα αυτά το έργο μπορεί να παραδοθεί και νωρίτερα από αυτό. Σε εξαιρετικά επείγουσες περιστάσεις και σε συνάρτηση με τον όγκο λέξεων, μπορούμε να σας παραδώσουμε μέσα στην ημέρα, ανάλογα με το πότε θα επικοινωνήσετε μαζί μας. Οπότε επικοινωνήστε το νωρίτερο!

Όταν είναι έτοιμη η μετάφρασή σας, θα λάβετε email με οδηγίες. Μόλις αποπληρώσετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα μεταφρασμένα αρχεία ηλεκτρονικά ή/και ταχυδρομικά. Φυσικά μπορείτε πάντα να τα παραλάβετε από τα γραφεία μας.

Δεν υπάρχει ελάχιστο στον όγκο της μετάφρασης. Ωστόσο, υπάρχει μία ελάχιστη χρέωση αντίστοιχη των 200 λέξεων ώστε να καλύψει το κόστος της υπηρεσίας.

ΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Δεν χρησιμοποιούμε ένα συγκεκριμένο κόστος ανά λέξη ή ανά 100/200 λέξεις γιατί κάθε αίτημα είναι διαφορετικό. Παραμένουμε διαρκώς ενήμεροι στον τομέα μας ώστε να είμαστε σίγουροι πως χρεώνουμε το χαμηλότερο κόστος ανά έργο, φροντίζοντας πάντα να ανταμοίβουμε τους συνεργάτες μας επαρκώς. Δεν είμαστε οι φθηνότεροι. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να χρεώνουμε το μικρότερο κόστος για αυτό.

Είμαστε πιστοποιημένοι από την TÜV Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε. Η πολιτική GDPR μας και ο τομέας που απασχολούμαστε απαιτεί το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας. Αυτό ακολουθούμε κατά τον μέγιστο βαθμό. Οι συνεργάτες μας είναι διαλεγμένοι και δέσμιοι συμβολαίων. Μπορείτε να παραμένετε ήσυχοι πως δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σας σε κανέναν άλλον πέρα από εσάς και αυτούς που θα μας υποδείξετε. Μπορείτε να διαβάσετε όλους τους όρους και τις πολιτικές μας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Δεν χρειάζεστε λογαριασμό για να μας στείλετε ή να παραλάβετε έγγραφα. Ωστόσο, δημιουργώντας λογαριασμό στην σελίδα μας μπορείτε να έχετε αρχείο των ζητούμενων έργων σας, σας παρέχει κρυπτογραφημένη προστασία των αποθηκευμένων αρχείων σας, σας δίνει πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε στον κόσμο και θα σας δίνει και άλλες δυνατότητες στις προσεχείς εβδομάδες! Οπότε γιατί όχι!

Φυσικά! Στείλτε μας ένα email στο [email protected] και θα το διευθετήσουμε το συντομότερο δυνατό. Είστε συνεργάτης ή κάποιου άλλου είδους εταίρος; Συμπεριλάβετε το Partner ID σας στο θέμα του email ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο πρόβλημα πιο άμεσα. Δεν το έχετε αυτό εύκαιρο; Μην ανησυχείτε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υπάρχουν ελάχιστες γλώσσες που δεν έχουμε ήδη μεταφράσει. Ακόμη και αν δεν έχουμε μεταφράσει στη ζητούμενη σας γλώσσα προηγουμένως, η συνεχώς επεκτεινόμενη λίστα συνεργατών-μεταφραστών μας, σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας! Ενημερώστε μας σήμερα.

Ναι! Με έμφαση ναι! Λατρεύουμε να ενδυναμώνουμε την επικοινωνία και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε πρόσβαση στους χρήστες της Μπράιγ. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια.

Ναι μπορείτε! Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλο τον κόσμο από το 1997 και το γραφείο μας βρίσκεται στη Ρόδο, η οποία αποτελεί παγκοσμίου φήμης τουριστικό αξιοθέατο. Οι πελάτες μας είναι ντόπιοι, εκπατρισμένοι και επισκέπτες που μαθαίνουν για τις υπηρεσίες μας μέσω των ικανοποιημένων πελατών μας. Θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Το Polyglot αποκτήθηκε πρόσφατα από την Κυτίο Ε.Ε. μία καινοτόμα εταιρία, που επενδύει στις νέες τεχνολογίες και τάσεις, ώστε να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες στην επικοινωνία σας. Θα έχουμε λεπτομερή πληροφόρηση για την εξέλιξή μας στο blog και στα newsletters μας, οπότε εγγραφείτε και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις πρωτοπορίες μας!